Taxi Gratis

Lucruri bune

Pe bune ! Chiar e gratis !

 
Alex este un tanar care lucreaza in IT si-a avut ideea nebuna de-a oferi ajutor oamenilor bolnavi care nu-si pot permite transportul la si de la spital acasa, la gara sau autogara. Asa ca face pe taximetristul. GRATIS ! Cu masina lui, benzina lui, timpul lui liber.
 
O face de cativa ani, nu de o zi-doua. Raspunde politicos la telefon, stabileste ora de intalnire si, fara intarzaiere, este prezent la o datorie dictata de bunatatea si frumusetea sufletului sau.
 
Deocamdata este singur. Si-ar dori sa fie oameni care sa-l ajute macar o zi pe luna, o ora-doua. Sa poata extinde proiectul asta nebunesc de frumos in intreg Bucurestiul. Sa poata oferi ajutor mai multor oameni necajiti, aflati in suferinta si fizica si morala.
Pe Alex il gasiti aici : https://www.taxigratis.ro/ – un site pe care-l administreaza (hosting , domeniu, continut) tot singur.
De contactat il puteti contacta aici :
https://www.taxigratis.ro/date-de-contact/ – va raspunde prompt si rapid.
Donatii puteti face aici :
https://www.taxigratis.ro/implica-te-si-tu/
Daca v-au impresionat daruirea si incapatanarea lui de a face lucruri frumoase, de a ajuta oamenii – ajutati-l si voi, bloggerii care citesc acest articol. Scrieti despre el ! Faceti-l cunoscut in blogosfera ! Pentru ca lumea trebuie sa stie ca INCA mai exista oameni frumosi in tara asta, care fac lucruri minunate !
Pentru Alex si altii ca el – JOS PALARIA !

7 thoughts on “Taxi Gratis

  1. Doamne, ce OM! Pare incredibil şi totuşi e atât de real tot ce face. Da, ar fi nevoie de un astfel de proiect în toate oraşele mari ale ţării. Eu sper că există peste tot astfel de oameni, aşa vreau să cred, sunt încăpăţânată când e vorba de bunătatea celor din jur.

    1. Este foarte real ! Chiar i-am trimis un mail ieri, rugandu-l sa faca un alt buton de paypal, sa-i pot dona bani in fiecare luna – mail la care mi-a raspuns promt si cu mare amabilitate. M-as bucura daca si alti bloggeri vor scrie despre el, pentru ca astfel de oameni chiar merita sa fie promovati !

    1. Scuze pentru raspunsul tardiv, Petru – un destept cu un TIR ne-a luat cablul de net 😀 Si-a durat ceva vreme pana cand au venit baietii harnici sa-l puna la loc :D. Intr-adevar, Alex ar trebui promovat mai mult. Din pacate, TV – urile sunt ocupate cu idiotii care-au bagat o masina in mare 🙁

  2. E bine ca mai exista oameni vii pe Terra. Mi-ar place sa se înmulteasca aceasta specie rara, însa în conditiile climatului friguros, înghetat si incert din Romania, este omeneste aproape imposibila supravietuirea acestei noi specii a omului ceresc !

    1. Alex dovedeste ca supravietuirea nu este imposibila. Ceea ce facem in viata depinde doar de noi si nu de altii.

Leave a Reply